Krachtige en duidelijke handvatten om jou en je team te helpen om het beste uit je werk te halen.

Neem vrijblijvend contact op

Krachtige en duidelijke handvatten om jou en je team te helpen om het beste uit je werk te halen.

Goede communicatie is onmisbaar in een team. Wil je met je team grip krijgen op uitdagingen waar jullie voor staan of willen jullie groei realiseren? Als communicatie trainer kan ik jullie helpen bij veranderingen, communicatieve uitdagingen en het verbeteren van de samenwerking om groei te realiseren. Met krachtige en duidelijke handvatten help ik jou en jouw team in jullie ontwikkeling.

Begeleiding bij uitdagingen binnen team of organisatie

Loopt jouw team tegen bepaalde uitdagingen aan, zoals conflicten, veranderingen op organisatieniveau of andere organisatieontwikkelingen, dan kan ik als communicatietrainer daarin begeleiden.

Samen brengen we eerst de huidige situatie in kaart. Zo kunnen we inspelen op wat voor jullie team of organisatie de beste aanpak is. Hierin werk ik altijd op maat. Denk bijvoorbeeld aan teamcoaching, een gerichte teamtraining of managementadvies en -coaching. We baseren onze aanpak op: wat is de huidige situatie, wat is de gewenste situatie en wat belemmert ons om dit aan te pakken?

Sleutelwoorden: teambegeleiding, grip, conflicthantering, teamcoaching, managementcoaching, verandering en organisatieontwikkeling.

Begeleiding in groei en ontwikkelingen

Jij en je team werken goed samen. Het loopt lekker en er is ruimte voor groei. Hoe ga je dit groeipotentieel benutten? Waar zit de groei precies en hoe pak je het zo aan dat je die groei daadwerkelijk gaat realiseren?

Ik help bij het schetsen en bereiken van de gewenste situatie. We gaan kijken op welk gebied jij en je team of organisatie willen ontwikkelen en welke stappen en middelen nodig zijn om daarheen te bewegen. Hierbij kunnen thema’s aan bod komen als: vertrouwen vergroten, feedback geven en nemen op basis van geweldloze communicatie, commitment, verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid. Ook kan er aandacht zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen binnen je team of organisatie door middel van coaching of counseling. In een situatie waar groei mogelijk is kun je denken aan: teambuilding, gerichte training op communicatievaardigheden en coaching op team- of organisatie specifieke thema’s.

Sleutelwoorden: groei, innoveren, teamontwikkeling, nieuwe vaardigheden leren, verbeteren en anders doen, communicatievaardigheden verbeteren.

Neem vrijblijvend contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een afspraak maken voor een coachinggesprek of psychotherapie? Of wil je weten wat ik voor jou en team kan betekenen? Neem dan contact op!

 

Contact

Bob Offereins
+31 (0)79 207 0020
info@boboffereins.nl

Bob biedt hulp bij:

Angst gevoelens

Relaties, intimiteit en seksualiteit

Depressie en somberheid

Burn Out

Rouwverwerking verlies & trauma

In mijn werk als trainer en begeleider van teams en organisatie, neem ik mijn uitgebreide kennis van methodieken mee, maar ook mijn ervaring als onder andere docent en supervisor. In deze functies die ik naast mijn eigen bedrijf vervul bij de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, begeleid ik studenten als counselor-coach. De vaardigheden die ik daarvoor inzet, kan ik ook goed inzetten bij het begeleiden van teams en organisaties, omdat het beide gaat over de professionele- en gedragsontwikkeling van mensen in relatie tot de cliënt, of in het geval van organisaties: de klant”.

Een greep uit de methodieken waar ik graag mee werk: Geweldloze communicatie, High Performing Teams, Growth Mindset, Persoonlijk Leiderschap, Integratieve coaching en counseling, Grit, Daniel Goulman’s Leiderschaps-vaardigheden.

Bob Offereiens