Krachtige en duidelijke handvatten om jou en je team te helpen om het beste uit je werk te halen.

Neem contact op

Krachtige en duidelijke handvatten om jou en je team te helpen om het beste uit je werk te halen.

Wil je met je team grip krijgen op uitdagingen waar jullie voor staan of willen jullie groei realiseren? Zijn er situaties waar je anders mee om wilt gaan op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling binnen je team of organisatie? Zijn er communicatieve uitdagingen, spelen er veranderingen in de organisatie waar ondersteuning bij nodig is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres, want ik bied krachtige en duidelijke handvatten om jou en je team te helpen om het beste eruit te halen.

Van huidige situatie naar gewenste situatie

Grip krijgen op je team of organisatie
Zijn er uitdagingen binnen het team of de organisatie zoals conflicten, veranderingen op organisatieniveau of spelen er andere organisatieontwikkelingen? Dan kan ik je helpen met team-coaching en of training. Samen brengen we de situatie in kaart en spelen we in op wat voor jullie team of organisatie het beste is. Hierin werk ik altijd op maat. Zo kun je denken aan teamcoaching, een gerichte teamtraining of management- advies en coaching. Hierin draait het altijd om; wat is de huidige situatie, wat is de gewenste situatie en wat belemmert ons om dit aan te pakken?

 

Sleutelwoorden: teambegeleiding, grip, conflicthantering, teamcoaching, managementcoaching, verandering & organisatieontwikkeling

Vertrouwen, feedback, commitment, verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid

Jij en je team zijn goed bezig. Alles loopt en er is ruimte voor groei. Hoe ga je dit groeipotentieel benutten? En waar zit de groei in en hoe pak je het zo aan dat je doe groei daadwerkelijk realiseert? Ik help je erbij hoe je deze gewenste situatie bereikt. We brengen samen in kaart op welk gebied jij en je team of organisatie willen ontwikkelen. Hierin brengen we de huidige situatie in kaart en kijken welke middelen en stappen nodig zijn om verder te komen. Hierbij kunnen thema’s aan bod komen als; vertrouwen vergroten, feedback geven en nemen op basis van geweldloze communicatie, commitment, verantwoordelijkheidsgevoel en resultaatgerichtheid. Ook kan er aandacht zijn voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen binnen je team of organisatie door middel van coaching of counseling. In een situatie waar groei mogelijk is kun je denken aan; teambuilding, gerichte training op communicatievaardigheden & coaching op team of organisatie specifieke thema’s.

Sleutelwoorden: groei, innoveren, teamontwikkeling, nieuwe dingen leren, verbeteren & anders doen, communicatievaardigheden aanleren

Een greep uit de methodieken waar BOB graag mee werkt
Geweldloze communicatie, High Performing Teams, Growth Mindset, Persoonlijk Leiderschap, Integratieve coaching & Counseling, Grit, Daniel Goulman’s Leiderschapsvaardigheden.

Neem vrijblijvend contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een afspraak maken voor een coachinggesprek of psychotherapie? Of wil je weten wat ik voor jou en team kan betekenen? Neem dan contact op!

 

Contact

Bob Offereins
06-526 497 88
+31 (0)79 207 0020
info@boboffereins.nl

Bob biedt hulp bij:

Angst gevoelens

Relaties, intimiteit en seksualiteit

Depressie en somberheid

Burn Out

Rouwverking verlies & trauma