“Wanneer heb jij voor het laatst een goed gesprek met jezelf gehad?”

Jij vindt antwoorden op zaken waar je grip op wilt krijgen of waarin je wilt groeien, ik mijn coaching begeleid ik je in het proces door je handvatten te geven die je op weg helpen.

Neem vrijblijvend contact op

Grip krijgen op je gedrag en gevoel

We willen ons allemaal goed voelen of gelukkig zijn. Toch ervaren we dit niet altijd. Het kan zijn dat er allerlei zaken op je pad komen, waardoor je bepaalde gedachtes en gevoelens krijgt die je liever niet hebt. Die kunnen ervoor zorgen dat jij je niet zo gedraagt zoals je zou willen en vastloopt in je leven.

 Heb jij dit gevoel en wil je kunnen omgaan met gevoelens van machteloosheid, vastlopen en belemmering? Of wil je werken aan omgaan met gedachtes en gevoelens die je hebt in specifieke situaties? Dan kan integratieve coaching of counseling de oplossingen zijn voor de uitdagingen die je ziet of de wensen die je hebt.

 In de  coachingsgesprekken heb je ‘een goed gesprek met jezelf’. Hierdoor ervaar je meer grip op je leven of binnen dat gebied waar jij aan wilt werken. Ik bied de hulp bij voor jou belangrijke uitdagingen.

Jezelf positief uitdagen en ontwikkelen

Het kan ook zijn dat je leven goed loopt en je lekker in je vel zit, maar dat je de wens hebt om te groeien. Misschien is er een bepaald gebied in jouw leven waar je je in wilt ontwikkelen, maar mis je de handvaten en de ‘hoe’. Ook dan kan  counseling een goede oplossing zijn.

 Tijdens de gesprekken vind je de antwoorden waar je naar aan het zoeken bent. Ik bied begeleiding en handvatten die je op weg kunnen helpen in die zoektocht.

Coaching

“Coaching is het vrijmaken van iemands potentieel om zijn prestaties te maximaliseren.”

Het accent bij coaching ligt op persoonlijke groei, het vergroten van zelfvertrouwen en motivatie voor het benutten van je eigen mogelijkheden. Integratieve coaching is gericht op het Hier en Nu.

Voorbeelden van praktische, zakelijke of ontwikkelingsgerichte vragen:
– Persoonlijke ontwikkeling, zelfinzicht;
– Loopbaanvraag;
– Functieverandering;
– Relaties op de werkvloer;
– Prestatieverbetering (sport, studie, werk);
– Opbouwen van vertrouwen;
– Ontwikkelen van vaardigheden (presenteren, assertiviteit, time management, communiceren, samenwerken);
– Bewustwording van de eigen mogelijkheden (kwaliteiten, talenten, drijfveren);
– (Verder) ontwikkelen van capaciteiten (creativiteit, intuïtieve vermogens).

Diensten waar je aan kunt denken zijn: life coaching, e-coaching, loopbaan coaching, competentieontwikkeling, talentontwikkeling, teamontwikkeling en executive coaching.

Naast coaching bied ik ook psychotherapie. Daarover lees je hier meer.

Neem vrijblijvend contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een afspraak maken voor een coachinggesprek of psychotherapie? Of wil je weten wat ik voor jou en team kan betekenen? Neem dan contact op!

 

Contact

Bob Offereins
+31 (0)79 207 0020
info@boboffereins.nl

Bob biedt hulp bij:

Angst gevoelens

Relaties, intimiteit en seksualiteit

Depressie en somberheid

Burn Out

Rouwverwerking verlies & trauma