Bob Inspireert

Bob inspireert

Op een open en persoonlijke wijze weet Bob mensen te inspireren. Door zijn eigen (levens)ervaringen te delen, inspireert hij mensen, om in zichzelf te geloven en hun eigen kracht verder te ontdekken. Hierin is hij benaderbaar, kwetsbaar en raakt hij keer op keer alle aanwezigen bij zijn inspiratiesessies waarmee hij ze zelfs hierna nog aan het denken weet te zetten.

Hij inspireert  individuen en/of teams om hun eigen kracht te leren kennen en om dit vervolgens in te zetten. Bekijk hieronder het persoonlijke en inspirerende verhaal van Bob.

 

Naakt ondernemen
Je kent ze wel, de succesverhalen van ondernemers, zowel in Nederland als internationaal. Via allerlei Social Media kanalen zijn ze te bewonderen en laten ze zien hoe ze hun droom leven en daar OOK nog heel veel geld mee verdienen. Wat je niet ziet, is wat ze voor dat ondernemen moeten doen, laten, welke fouten ze maken en wat ze leren en hoe ze dit dan weer in de praktijk brengen. Bob maakt wekelijk video’s over ondernemen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: netwerken, branding, plannen etc. Lees hier meer over deze online video reeks.

Zet Bob in:

  • Als keynote speaker
  • Bij online- offline presentatie verbetering van medewerkers
  • Als persoonlijke coach

Bob staat open voor allerlei suggesties en kan meedenken over het aangaan van uitdagingen.

Neem contact op