Wanneer heb jij voor het laatst een goed gesprek met jezelf gehad?

Jij vindt antwoorden op dingen waar je grip op wilt krijgen of waar je verder in wilt groeien, ik ben de dynamo die je de handvatten geeft om dit te bereiken
 
Neem contact op

Een goed gesprek met jezelf.

We willen ons allemaal gelukkig voelen of gelukkig zijn. Toch voelen we dit niet altijd. Er komen allerlei zaken op je pad, waardoor je bepaalde gedachtes en gevoelens krijgt en je niet het resultaat bereikt wat je voor ogen had, je je niet gedraagt zoals je wilt of niet het contact hebt met de mensen in je omgeving zoals je wilt.

Ook zijn er situaties te bedenken waarin je leven goed loopt en je lekker in je vel zit, terwijl je wel net even wat meer groei wilt creëren op een bepaald gebied. Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je leven of je wilt omgaan met een gevoel van machteloosheid wat je hebt in bepaalde situaties? Of dat je juist groei wilt in je leven?

Dan kan integratieve coaching of Couseling de oplossing zijn voor de uitdagingen die je ziet of de wensen die je hebt. In de coachings- en counselingsgesprekken heb je een ‘goed gesprek met jezelf.’ Hierdoor ervaar je meer grip op je leven binnen dat gebied waar jij aan wilt werken of hulp krijgt bij voor jou belangrijke uitdagingen.

Coachingsvraagstukken

Zo kun je bij mij terecht voor: loopbaancoaching, lifecoaching, business coaching, zingevingsvragen, drijfveren ontdekken en vele andere vragen.

In een eerste intakegesprek, bekijken we samen wat het beste bij je past, of dit nu coaching of Counseling is en kijken we welke stappen je kunt zetten om je doel(en) te bereiken

Coaching

Coaching helpt je om van A, naar B te komen. Je hebt een bepaald doel wat je wilt bereiken, alleen je weet niet precies hoe. Je wilt je verder ontwikkelen als mens of professional, in je werk, relatie of op andere gebieden die voor jou belangrijk zijn. Hierbij heb je net dat duwtje in de rug nodig van iemand die je de spiegel voorhoudt en je de juiste vragen stelt. Want als je die vragen zelf had kunnen stellen, had je het probleem al opgelost of was je al met de groei begonnen.

Zo helpt coaching je in korte tijd snel verder. Zo zet je stappen die je waarschijnlijk in je eentje ook al zet alleen nu nog sneller en ga je zo de uitdaging aan.

Counseling

Counseling helpt je in situaties waarbij je graag van A naar B wilt terwijl dit om een of andere reden niet lukt. Je weet alleen nog niet goed hoe je het kunt aanpakken en hoe je met de gevoelens en gedachtes om kunt gaan die je soms hebt, niets menselijks is ons vreemd, dit overkomt iedereen wel eens en daarom is het ook goed er aan te werken.

 

 

 

Counseling is net wat intensiever

 

Bij Counseling is de begeleiding net wat intensiever dan bij coaching en toch is het anders dan bij de psycholoog of psychotherapeut. Je werkt op een praktische manier aan onderliggende zaken die je nog belemmeren om je doelen te bereiken.

 

Zo kijken we samen naar wat jij al in huis hebt om dit te bereiken en ga je bemerken wat je kunt inzetten om wel dat doel te bereiken.

 

Bij Counseling kun je denken aan vragen op het gebied van relaties, je werk, opbouwen van meer zelfvertrouwen, onzekerheid overwinnen, voor jezelf opkomen of andere situaties waarin je iets anders wilt. Je kunt in korte tijd flinke stappen maken die je bijvoorbeeld in een cursus zelfvertrouwen of omgaan met onzekerheid ook zet, met Counseling kun je alleen sneller grip krijgen of groei bereiken.

Kortom:

Ben je op zoek naar coaching of counseling in de regio Delft, Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer? Heb je loopbaanvragen of wil je een counselingsgesprek in deze buurt?

Neem dan contact op.

Contact

Bob Offereins
06-06 526 497 88
info@boboffereins.nl

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een afspraak maken voor een coaching of counseling gesprek? Of wil je weten wat ik voor jou en team kan betekenen? Neem dan contact op!